Om inte om vore

Ja men då har sommarvädret tagit fart då. Hör hur regnet vräker ner och tittar man på prognosen så ser det inte ut att bli bättre, snarare tvärtom. Ser hur mina potentiella loppisbesökare uteblir. Det känns minst sagt jävligt surt att allt ska vara så väderberoende. Tanken att skjuta upp det hela har slagit mig men vad är det som säger att t.ex nästa helg blir bättre? Dessutom har jag slängt ut massa annonser på fb.. piss :(


Ponera.. Du ska sälja din båt men eftersom den legat på torra land en lång period vet du inte huruvida den är tät eller inte. Jag, en främling, dyker upp som seriös intressent och bestämmer mig för att köpa båten oavsett... Vi bestämmer att jag ska hämta den om några veckor. Under tiden kommer en vän till dig och vill köpa båten och eftersom ni är vänner så.. Det är ju som det är med att hålla grejer. Du kan ju inte veta med säkerhet att jag (främligen) hör av sig nåt mer. Vännen får köpa båten och dessutom sänker du priset (eftersom ni är vänner). Vännen tar med båten hem och allt är frid och fröjd (tror du). Det visar sig sen att vännen inte tänkt betala båten förrän denne kontrollerat att båten är tät. Hur agerar du?


Puss o Gonatt


Om

Min profilbild

Marie

Jag är en av alla unika som efter en skitsjukdom nu bygger upp min raserade tillvaro.. Välkommen att kika in i min vardag..




RSS 2.0