Minisemester

Helgen i kort sammanfattning:
I torsdagsförmiddag packade vi in oss i Carisman igen, och nu bar det iväg mot Skellefteå. Sanna o Niklas, jag o maken. Tror vi var framme vid 16-17 tiden och snabbt checkade vi in på hotell Aurum innan vi blev lotsade hem till sonen av sonen him self som vi träffade på hotellparkeringen.
 
Han och Carro bodde över förväntan fint. Området var toppen på alla sätt och lägenheten likaså. Efter att ha tillbringat en helg i staden och sett lite av den kan jag ärligt säga att om jag blev erbjuden jobb däruppe skulle jag inte tveka alltför länge. Så jäkla vackert :)
 
Helgen har varit kanon.. V har promenerat omkring och sett en del, vi har tillbringat nästan en hel dag på BodaBorg, vi har spelat minigolf, vi käkade sveriges största mjukglass, vi har sett staden från Vitberget, vi har spelat tv-spel och vi (Andreas) har jagat igelkottar... och mycket mycket mer. Hela ligan blev också utbjudna på restaurang av sonen :)
 
På söndag förmiddag var det dags att vända hemåt igen och vi anlände hemmet kring 18.30.
 
Ett urval foton från härliga helgen...
 

Om

Min profilbild

Marie

Jag är en av alla unika som efter en skitsjukdom nu bygger upp min raserade tillvaro.. Välkommen att kika in i min vardag..




RSS 2.0