Skitsnack o klappar..

Vad har hänt sen sist då? Jo, hallen är färdigmöblerad och städad. Skönt!! Kunde konstatera härom dan att resten av huset behöver en rejäl omgång också. Fönstren bl.a ser rent bedrövliga ut..usch!! Får väl ha som målsättning att putsa o fixa innan året är slut :) Apropå det..kanske jag ska försöka vara ute i god tid i år o fixa de julklappar som ska inhandlas. Dottern har redan visat upp sina önskningar på hennes blogg, men om det blir nåt där törs jag inte säga..ska vara om den där miljonen dimper ner då. Sen är det ju två ungar till som har förväntningar.. sen resten av den krympande släkten ska väl också få en liten klapp.

Tog en tur med Spirre tidigare idag men jag vet inte riktigt var jag ska rida..det blir i stort sett samma sväng varenda gång. Jag tycker det är dåligt med ridvägar här..eller så är det jag som inte hittat dom än.


Spirre  efter vår lilla tur.


Mor och far var precis hit på en snabbvisit och bjöd på glass :)



Jag fick reda på att vissa människor har väldiga åsikter om mig angående både det ena o det andra.. Lite synd att det ska komma fram på omvägar, men personen/personerna i fråga har väl inte kurage nog att säga sina åsikter direkt till mig. Det är ju så mycket enklare med smutskastning bakom ryggen..
Ja ja, det är väl skoj att man kan sysselsätta folk.. men så tragiskt att vissa inte har nåt vettigare att lägga sin tid på.




Om

Min profilbild

Marie

Jag är en av alla unika som efter en skitsjukdom nu bygger upp min raserade tillvaro.. Välkommen att kika in i min vardag..




RSS 2.0