PsykTrött

Min älskade lille goa vän.. gör jag verkligen rätt som släpper dig? När jag ser dig lämna vår gård kommer jag gråta floder.. du står mig så varmt om hjärtat.
Ja, jag vet att det är mitt eget beslut, men vad annat kan jag göra? Ni som följt mig vet varför så jag ska inte dra det igen.

Kenny är såld och flyttar till Strömsholmstrakten. I dagsläget vet jag att han kommer gå på lösdrift tillsammans med andra pållar i hans egen storlek och det finns lite lösa planer för honom så aktiverad på något sätt kommer han att bli :)
Mer om detta i ett annat inlägg.

I morgon är det dags för första återbesöket på Memira. Det ska bli intressant att höra förklaringen till min taskiga syn och jag är helt inställd på att få en utläggning om att allt är som det ska och att ha tålamod. Men att ha tålamod när man är allt annat än klarsynt är inte lätt. Själv är jag helt övertygad om att det är min astigmatism som orsakar detta. Som tur är går det att åtgärda men först efter ca 6 månader :(


Ett försök att illustrera hur jag ser för tillfället..

Precis som närsynthet och långsynthet, är astigmatism ett brytningsfel av ljusstrålarna, vilket innebär att det är ett problem med hur ögat fokuserar ljuset.
I ett öga med astigmatism, är det inte lätt att hitta ett enda fokus på näthinnan för att få en tydlig bild. Istället är där flera fokuspunkter som  antingen ligger framför eller bakom näthinnan (eller bägge delar).
Astigmatism orsakar oftast synen att bli suddig eller förvrängd till en viss grad på alla avstånd. Symtom på okorrigerad astigmatism är ansträngda ögon och huvudvärk, speciellt efter att ha läst eller annan långvarig användning med ögonen.

Puss

Om

Min profilbild

Marie

Jag är en av alla unika som efter en skitsjukdom nu bygger upp min raserade tillvaro.. Välkommen att kika in i min vardag..




RSS 2.0