En vanlig dag..

Precis... En vanlig dag halvvägs i arbetsveckan. För min del blir det en 4-dagarsvecka denna vecka eftersom jag är ledig i morron. Tidigt i morronbitti bär det iväg till Umeå och plastikkirurgiska avdelningen för bedömning ifall det går att göra något åt mitt sargade bröst. Enligt eniro ska det ta drygt 3 1/2 timme enkel resa så om vi far kl 06.00 bör vi vara på plats kl 10.00 när jag har tid.

Skjutsade dottern och en kompis till henne in till Sundsvall och filmstaden där dom hade biljetter till premiären av Escape. När jag ändå var ute o rände passade jag på att fara till Birsta där jag köpte Betfor och eltråd. Min förhoppning var ju att hagen skulle bli något sånär återställd nu i veckan men inget tyder på det. Spirit får stå kvar en vecka till i Myre...

Igår miste en kompis sin plånbok innehållande alldeles för mycket cash. Jag hjälpte henne leta hela vägen från Lucksta till Matfors så det blev en dryg promenad. Bitvis hade jag planer på att sätta mig i diket o ringa efter ambulans..faaan vad det värkte och domnade i benet och rövhalvan. Hur länge ska värken sitta i? Det är så frustrerande att inte kunna göra allt som jag normalt gör. Har haft den här skiten ett halvår nu.. När värken kommer så kommer även dom hemska onda tankarna, men...metastaser slår väl inte till bara så där pang på, eller? Allt började ju med typ ett riktigt ryggskott förmodligen orsakad av en vridning jag gjorde. När värsta ryggvärken försvann kom domningarna och värken i vaden och röven istället. Har googlat och träffarna jag får handlar om diskbråck, tumörer eller metastaser..

Om

Min profilbild

Marie

Jag är en av alla unika som efter en skitsjukdom nu bygger upp min raserade tillvaro.. Välkommen att kika in i min vardag..




RSS 2.0