Sammandrag 2010

2010 var året jag började blogga. Dels för att skriva av mig tankar och funderingar men även för att kunna gå tillbaka o kika när det eller det hände. Perfekt när minnet sviker vilket det ofta gör för mig.

Första månaderna av året var fyllda av ganska mycket oro i samband med 1-års kontrollen efter skitsjukdomen.

I slutet av januari gjorde jag nån rörelse som gav mig ett troligt diskbråck som plågade mig länge innan det blev uthärdligt. Jag är fortfarande inte bra men otroligt mycket bättre så jag hoppas det försvinner helt så småningom.

Sen kom problemen med Nicci och det var ovisst i stort sett hela sommaren om jag skulle få behålla henne. Selma blev också sjuk under sommaren. Hon drabbades av livmoderinflammation och vi fick bekosta en snordyr operation. Även Kosmos råkade illa ut och fick operera benet och tassen vilket också kostade en del.

Under hösten påbörjades min bröstrekonstruktion och jag förminskade även mitt friska bröst för symmetrin skulle bli bättre. När jag är inne på ämnet operationer kan jag berätta att min syster också legat nersövd och fått plocka bort en livmodercysta och min mor har gjort en starroperation.

Spirre kom i min ägo under sommaren och när det blev klart att Nicci skulle få vara kvar fick vi bygga om stallet så hela sommaren ägnades till att måla o fixa på stall och hus, förutom en helg då vi var till Stockholm och roade oss.

Under några veckor i somras var det mer eller mindre kaos på gården pga att vi grävde så grannarna kunde koppla in sig på vårt vatten. Grannar som vi för övrigt haft mycket roligt med under senaste halvåret och säkerligen får vi trevligt även ikväll :)

Min nygamla bästis Lotta och jag har kommit varandra närmare under året. Vi har setts lite då och då vilket känns jätteskoj. Jag hoppas det fortsätter så.. Min vän Kicki (i Mälgåsen) och jag har också lärt känna varann bättre, fast via nätet eftersom avståndet mellan oss känns lite långt. Dags för en träff snart?

Hmm..ja det var lite av det jag kommer ihåg och det jag minns är väl det som är störst för mig.

Puss

Om

Min profilbild

Marie

Jag är en av alla unika som efter en skitsjukdom nu bygger upp min raserade tillvaro.. Välkommen att kika in i min vardag..




RSS 2.0