Årets härligaste..

Äntligen.. Idag hade vi i alla fall helt klart årets härligaste dag med en strålande sol som värmde en frusen själ o smälte snön.. Fler av dessa tack :)

När jag hade gjort undan en del av stallet tyckte jag att det absolut var en dag för en ridtur så jag hämtade in Spirre och gjorde i ordning han. Det var helt underbart att strosa efter vägen i solskenet och lyssna på takdroppen på husen vi passerade. Det finns ett litet hopp om en vår nu.. Fast visst ska jag helt klart räkna med ett antal bakslag innan den "riktiga" våren är här.

När vi var tillbaka gjorde jag ännu ett försök att skura bort alla gul/bruna fläckar Spirre lyckats få. Torrschampo har jag slitit med hela vintern men det biter inte alls på dyngan så nu tog jag riktigt schampo och försökte svampa av han den värsta skiten.

När klockan var kring 16 var allt klart ute och det var dags att kila in o börja med hushållssysslorna..elda, kocka, diska, dammsuga, utfodra katter och hund osv.. Sist och tråkigast kom uppgiften att betala månadens räkningar och det var ju inte speciellt skoj...Satan va mycke det var denna månad..usch :(

I helgen har jag gått igenom en massa gamla foton jag har liggande i en kartong. Riktigt roligt var det att se dom igen och vad mycket minnen det väcker.


Vilken underbar uppväxt :)


Här är jag med vår husgris Britta..


Min första pålle Pammie ♥

Puss

Om

Min profilbild

Marie

Jag är en av alla unika som efter en skitsjukdom nu bygger upp min raserade tillvaro.. Välkommen att kika in i min vardag..




RSS 2.0