Monster

Ibland är det bättre att tiga o ta smällarna själv än att utsätta andra för dom. Jag hade på känn att reaktionerna skulle bli som dom vart. Det sista jag vill är att såra människor men ibland är det tvunget för att jag själv ska må bra...och dessutom är det rena sanningen och inget jag hittar på. Nog om detta nu..det som varit kan i alla fall inte ändras på. Jag hoppas framtiden blir bättre och ger festligare minnen.

Nu är det ingen tvekan om att vintern är här för att stanna..satan va kallt det är. De senaste dagarna har tempen tidvis legat på dryga 20 kalla o det är INTE skönt. Utan tvekan kommer det bli en odrägligt lång vinter med tanke på att det fortfarande bara är november..brrr..



Till helgen ska vi fara o handla årets julklappar så nu skrivs långa listor. Vi gör inte mer än en resa för detta ändamål så inget får glömmas. Viktigast är att ungarna får sitt men sen vill jag gärna köpa nåt litet till resten av mina kära också. Det brukar inte bli nåt märkvärdigt..det är ju ändå tanken som räknas och den finns alltid där.

Apropå tanken..så har mina tankar varit hos min syster idag. Jag hoppas undersökningen gick bra och att cystorna inte är enorma monster. Hoppas du får ordning på det där och kan lägga det bakom dig snart.


Lillasyster ♥

Nu ska jag kila upp o lägga min hand över det sista lilla plocket på övervåningen. Kanske dekorera lite och försöka höja mysfaktorn ytterligare.

Puss


Om

Min profilbild

Marie

Jag är en av alla unika som efter en skitsjukdom nu bygger upp min raserade tillvaro.. Välkommen att kika in i min vardag..




RSS 2.0