(be)sviken..

Snart är ännu en helg över och inget speciellt har hänt. Mina bloggläsare försvinner en efter en och det är väl inte att undra på när det inte finns nåt att skvallra om. För närvarande känns mitt liv ganska enformigt och tråkigt...

Maken har tagit hand om stallgörat i helgen och jag har mest hållit mig inomhus och "lekt" lyxhustru.. Jag har haft ett flitigt umgänge med dammsugaren vilket i och för sig inte är ett lyxhustrugöra, men jag klättrar på väggarna om jag inte har något att sysselsätta mig med.

Igår var vi en sväng på loppis och köpte en aluminiumform som jag tänkte plantera en julgrupp i så småningom, vi köpte en bullpåse och maken köpte Windows operativsystem i hopp om att kunna sparka igång en gammal laptop. Apropå laptop så har jag börjat se mig om efter nåt nytt. Min trotjänare har snart gjort vad den kan nu och problemen blir fler o fler..

I helgen har jag lagt ut en massa överblivet på blocket men tydligen inget direkt eftertraktat..jo badkaret förstås som jag nyss tagit farväl av. Nu är det slutbadat för familjen Norberg. Åtminstone tills vi är så pass vid stadd kassa att vi kan ge oss på vårt tänkta sparum nere i källaren. Planen är att så småningom kakla och lägga klinker i rummet där vi har vår tvättstuga, sen kanske skaffa ett bubbel/massagebad och ev. en bastu..men det är bara planer än så länge. Vi får se hur det blir i framtiden.

I morron förmiddag kliver jag och dottern in i bilen som jag ska ratta till Umeå. Hoppas vara framme till 15-16 tiden så vi får en lugn och skön kväll på hotellet. På tisdag morron ska jag träffa läkaren som opererade mig för koll och borttagning av stygn. Får väl kanske också veta vad mer som kan göras. En sak som har börjat oroa mig är att kanske det som opererades bort är skickat till patologen..tänk om det visar sig att jag har mer cancer??? Gör man så vid såna här operationer eller kastar man bara bort vävnaden?
Ibland tror jag att jag håller på att bli mer knäpp än vad jag vanligtvis är..har så mycket konstiga tankar som snurrar och självklart är det inga roliga tankar.
Äsch..nu ska jag kliva i mysbyxorna o kila ner i källaren o hämta en glass, sen sjunka ner i "min" tv-fåtölj.


Puss

Om

Min profilbild

Marie

Jag är en av alla unika som efter en skitsjukdom nu bygger upp min raserade tillvaro.. Välkommen att kika in i min vardag..




RSS 2.0