Mammografi 2 av 5

Under hela helgen som varit har jag sjunkit längre o längre ner i ångestens mörka avgrund. När jag kom hem efter arbetsdagen i måndags och insåg att inte heller då fanns någon kallelse i brevlådan tog jag mod till mig och ringde avdelningen.
Jag frågade var min kallelse tagit vägen och fick till svar att jag var bokat på en tid den 27:e juni... VA??? Jag berättade att jag väntat på den sen i februari och att kirurgen tydligen "glömt" mig och att jag dessutom mådde sämre o sämre ju längre tiden gått.. min oro och rädsla är det svårt att sätta ord på men jag tror att den rara sköterskan förstod mig för jag fick en återbudstid som jag varit på idag.
Trots att jag är relativt nyopererad funkade det över förväntan att trycka in tutten mellan plattorna i mammografimaskinen så det blev tre plåtar per tutte och sen ett ultraljud på vänstra.
Allt såg bara bra ut så gissa vem som fått "livet tillbaka". Min lycka och lättnad är obeskrivlig och jag satt med ett fånigt flin i ansiktet hela vägen hem :)
Nu hoppas jag att den känslan stannar hos mig åtminstone tills det är dags för nästa kontroll som skall ske om ett år om allt funkar som det borde.

Puss


Om

Min profilbild

Marie

Jag är en av alla unika som efter en skitsjukdom nu bygger upp min raserade tillvaro.. Välkommen att kika in i min vardag..




RSS 2.0