Dålig dag

Idag är ingen bra dag :(  Jag hatar den jävla skitcancern som ställer till sån oro. Som jag tidigare skrivit har jag ju en knöl i armhålan.. Flera läkare har känt på den och det gjordes ultraljud när jag var på mammon sist. Vad jag kan förstå så ska det väl inte vara nåt oroväckande för då hade väl något mer gjorts..jag menar, hade någon misstänkt något farligt borde det väl tas prover?? Jag fick rådet att hålla koll på den.
Igår kväll tyckte jag den kändes mer än vanligt och självklart målar jag upp sämsta tänkbara scenario..och ryggvärken jag har är väl förstås metastaser. Varför går det inte över? Har haft ont sen i slutet av januari. När jag står stillla eller rör mig väldigt lite får jag riktigt ont i vaden och ena rövhalvan...det domnar och sticker samtidigt som det värker.. Läkaren misstänker diskbråck men har inte ställt någon definitiv diagnos.
Just nu vet jag inte alls hur jag ska kunna fortsätta leva med den här oron och rädslan att få tillbaks sjukdomen eller att den finns kvar.

Om

Min profilbild

Marie

Jag är en av alla unika som efter en skitsjukdom nu bygger upp min raserade tillvaro.. Välkommen att kika in i min vardag..




RSS 2.0