Inbrytardrottning :)

Hemkommen från jobbet konstaterar jag att nycklarna till huset är i min andra jacka som hänger i hallen.. Jaha..kul..klockan är strax efter 13 och dottern kommer hem strax efter 16, fast hon har heller ingen nyckel. Hmmm..så då är jag utlåst till maken kommer hem nångång mellan 19-21.. Dessutom har vi bestämt oss för en ridtur idag så Vesa är redan på plats i stallet och sysselsätter sig med lite mockning i väntan på att jag ska bli klar. Hade det varit sommar, sol och värme kanske nåt fönster stått på glänt men mitt i vintern är det ju ganska osannolikt.
Ibland är jag glad att jag inte är så stor och just idag var ett sånt tillfälle eftersom jag lyckades komma in utan större problem...och nej jag kröp inte genom kattluckan:)

Trots att temperaturen tyckte att det var okej med en ridtur så var det satan så kallt.. blåsten gillar jag heller inte, såvida det inte är ljumma vindar och stekhett i övrigt. Det var verkligen inte skönt idag, jag blev rejält genomfrusen och har fortfarande inte tinat upp ordentligt.


Fundersam

Nyss ringde tjejen som jag skulle varit på möte hos igår.. hon är helt på det klara med att det är nåt passande för mig så hon undrade om hon fick komma förbi ikväll och presentera sitt förslag. Jag kan villigt medge att jag är nyfiken men fortfarande väldigt skeptisk. Jag är i alla fall villig att höra hennes idé innan jag förkastar nånting..nånstans har jag hört att för att åstadkomma förändringar måste man ha dörren öppen.. Återkommer om detta när jag vet mer.

Puss

Om

Min profilbild

Marie

Jag är en av alla unika som efter en skitsjukdom nu bygger upp min raserade tillvaro.. Välkommen att kika in i min vardag..




RSS 2.0