Så längesen men ändå inte..

Jag har suttit o kikat på gamla foton..eller gamla o gamla..det känns inte så längesen som det verkligen är. Ibland önskar jag att man kunde dra tillbaka tiden och uppleva allt en gång till. Samtidigt så tror jag inte jag skulle orka det..fy sjutton för att ha småbarn och allt vad det innebär. Lämna o hämta på dagis, ha en unge på armen i stort sett hela fritiden..dom grinar, skriker o sätter sig på tvären, ska ha hjälp med precis allt, vaknar alldeles för tidigt på morron osv..nä det är nog tur den tiden är förbi trots allt. Det är så gudomligt skönt att få ta hand om sig själv och göra det JAG tycker är kul utan att få dåligt samvete. Visst behövs jag fortfarande för barnen men inte alls i samma omfattning som när dom var små.


Året är 1999 och Andreas och Linus provsmakar julskinkan.


Sanna 2 år gammal, väntar på middagen. (1999)



Jag tror det är Linus 6-års dag (1998). En av få bilder där min farmor och farfar finns med. Tyvärr finns inte farfar med oss längre.. Jag hoppas på nåt slags liv efter detta där jag får träffa mina nära och kära igen ♥


Nu ska jag ner o kocka dagens middag som blir kokt potatis, stekt falukorv och massor med kokt brysselkål, sen blir jag väl så illa tvungen att ta reda på disk och den dagliga röran..usch!!

Senare ska jag gå ut o försöka skrubba ren Spirit som just nu är den dyngigaste häst jag sett på länge. På fredag tänkte jag slinka in på Hööks i Birsta o se om det finns nåt mirakelmedel för att underlätta rengöringen. Fick tips om torrschampoo men det har jag provat förr och är väl inte så övertygad om att det ska funka..men jag får väl testa.

Om

Min profilbild

Marie

Jag är en av alla unika som efter en skitsjukdom nu bygger upp min raserade tillvaro.. Välkommen att kika in i min vardag..




RSS 2.0