Dagens Gåta

Har ni sett att det finns en liten gåta på bloggen, en ny för varje dag.

Själv är jag också lite gåtfull för tillfället. Något utöver det vanliga hände idag men innan jag vet vart eller om det leder nånstans så håller jag det för mig själv. Innan veckan är slut kanske jag vet mer och har då antagligen behov att skriva av mig.

Inom husets väggar händer annars inte mycket, dramatiken och avsaknaden av framgångar sker mestadels på jobbet och mitt jobb är inget som fångar läsaren i ett järngrepp, så det ska ni slippa.

Nu när kroppen börjat läka ihop efter operationen så känner jag att jag kommit lite närmare mitt eget arbete för kroppens välbefinnande. Till att börja med har jag planer på att börja simma en gång i veckan. På torsdagar har dom vuxensim i Matfors vilket brukar vara ganska mysigt. Hallen släcks ner och ljuskandelabrar tänds upp. Fruktskålar ställs fram och ur högtalarna kommer musik på lagom volym. Inte känns det då helt fel att sträcka ut ordentligt i längd efter längd. Efteråt väntar en stund i bastun.. Härligt.
När jag sedan får mer tid för mig själv så tror jag att utöver simningen blir det ett pass på gymmet en dag i veckan. Sen vore det väl tusan om det inte ska bli fason även på min kropp och mitt välbefinnande.

Som sista utväg finns annars photoshop som man med några knapptryck kan göra underverk av det mest förskräckliga..



Puss

Om

Min profilbild

Marie

Jag är en av alla unika som efter en skitsjukdom nu bygger upp min raserade tillvaro.. Välkommen att kika in i min vardag..




RSS 2.0