Bortglömd :(

Efter gårdagens arbetsdag for vi till stan en sväng. Under stadsbesöket ringde min mobil och det var Britt, bröstsjuksköterskan. Britt hade fått mitt mail och därefter gjort lite efterforskningar om varför jag inte blivit kallad till mammografin. Det visade sig att jag haft rätt i min misstanke om att jag blivit bortglömd.. i min journal fanns ingen notering om att jag skulle få en remiss till mammografin, bara remissen till Umeå och plastiken. Britt skulle prata med ansvarig kirurg på tisdag och sedan se till att jag blev kallad ganska omgående. Nu är jag om möjligt ännu mer nervös och orolig men samtidigt är jag medveten om att detta bör göras så snabbt som möjligt, oavsett resultat.

Igår kväll tog jag och maken en liten promenad som avslutades med kaffe hos grannarna :)
Efter hästinsläppet såg vi tv en stund innan jag kröp ner i sköna sängen.


Foton från vår härliga natur


Idag kom jag äntligen till skott och klev upp på Spirre. Marlene gjorde mig sällskap med Nicci så vi tog en härlig barbackatur runt över norrsidan. Det gick över förväntan bra och det var inga som helst problem att hålla pållarna till enbart skritt.. så nu känner jag mig nöjd och glad på den punkten.

I eftermiddag kommer tidigare nämnda grannar över och äter med oss innan vi kilar iväg för en titt på byns majbrasa..Trevligt :)

Puss

Om

Min profilbild

Marie

Jag är en av alla unika som efter en skitsjukdom nu bygger upp min raserade tillvaro.. Välkommen att kika in i min vardag..




RSS 2.0